Sexstjärnig lyx vid Maspalomas

I hjärtat av palmoasen Maspalomas på Gran Canaria ligger det femstjärniga hotellet Seaside Grand Hotel Residencia. Detta fulländade lyxhotell erbjuder sina gäster en semesterupplevelse utöver det vanliga, och de flesta som checkar ut efter sin vistelse här svär vid att snart återvända.hotell gran canaria

Lyx och komfort kombineras med smakfull design, en exklusiv atmosfär och förstklassig service. Gran Hotel Residencia är det enda hotellet på hela Gran Canaria som belönats med den officiella klassifikationen Gran Lujo, vilket i realiteten innebär en extra stjärna.

Inrett i kolonialstil

Inredningsstilen på detta flotta hotell går i spansk kolonialstil och de 94 rummen är alla likvärdigt exklusiva. Här finns de ultimata gästrummen för allt från ensamresenärer till par – praktiskt taget alla som söker en lugn och behaglig zon att semestra i.

Stora delar av hotellet är handikappsanpassat.

Ett sagolikt SPA

Seaside Grand Hotel Residencia finns allt man kan tänka sig i form av avslappnande faciliteter – eller vad sägs om ett SPA & Wellnesscenter med anläggningar såväl utomhus som inomhus som inkluderar saker som en uppvärmd saltvattenspool, bastu, ångbad, saltgrotta och isfontän – utöver alla klassiska SPA-erbjudanden. Vidare finns det i detta hotell på Gran Canaria en luxuös restaurang som serverar utsökta måltider inspirerade av all världens kök, samt en pianobar och en poolbar vid det enastående poolområdet.

Kunglig behandling

Att semestra på Seaside Gran Hotel Residencia är att låta sig själv behandlas som en äkta kunglighet för en tid. Rummens nivå av komfort och estetik är i det närmaste sagolik – mjukare, skönare, renare och vackrare blir det inte. Bland bekvämligheterna finns saker som badkar med inbyggd hydromassage, espressomaskin, TV med DVD- och CD-spelare, samt fruktfat, vatten och nyhetstidningar levererade till rummet varje dag.