Lev drömmen i Venedig

Det är svårt att inte låta sig förföras av hotell i Venedig, oavsett hur och var man väljer att bo, men vill man dra känslan av lyx och överflöd till sin spets så är Hotel Cipriani i hjärtat av denna sagolika stad ett ypperligt val. Om det är någonstans i världen som man ska kosta på sig det bästa så är det här.

Ett femstjärnigt hotell i Venedig

Hotel Cipriani är som en oas av harmoni i Venedig med swimmingpool, fitness-/wellnesscenter, tennisbana och privat båtservice. Eftersom Venedig är en kompakt stad med begränsad flexibilitet finns det få hotell som faktiskt kan leva upp till femstjärnig standard, men Hotel Cipriani kan.

Gästrummen

Hotel Cipriani finns tre olika typer av sviter, samt vanliga gästrum. Inredningsstilen får vem som helst att tappa hakan eftersom allt som går att associera till venetiansk lyxinredning finns representerat här. Det är vävda mattor, sammetsgardiner, -soffor, -kuddar och stolsdynor, snirkliga trämöbler och överdådiga takkronor, guldramar och stuckaturer. Det finns ingen ände på glamouren och mitt i allt överdåd finns en estetisk balans.

Bland bekvämligheterna i de vanliga gästrummen finns en fullpackad minibar, en dockningsstation för iPod, rymliga badrum, skrivord, gratis Wi-Fi och städning av rummet två gånger per dag. Risken finns, om man bokar ett rum på Hotel Cipriani, att man stannar på hotellet under hela semestern och missar att uppleva själva Venedig.

Wellnesscenter i Casanovas trädgård

Givetvis finns ett ljuvligt wellnesscenter att skämma bort sig i på Hotel Cipriani. hotell VenedigLegenden berättar att Casanova brukade förföra sina älskarinnor i Ciprianis trädgård, så vad passar bättre än att erbjuda gästerna möjlighet till fullständig njutning på samma plats? Massage, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, eller kanske en särskild kärleksritual? Du väljer!