Hästkött generar resor till Helsingborg

Skandalerna kring hästkött i diverse matprodukter kan vid det här laget knappast undgått någon i vårt avlånga land. Produkt efter produkt och märke efter märke verkar få krypa till korset och erkänna att de inte har koll på vad de har för kött i sina maträtter. En lite oväntad effekt av hela denna skandal är att det generar en massa nya resor. Findus som håller till utanför Helsingborg till exempel börjat anordna bussturer till sin fabrik för att kunder ska kunna besöka dem och se att de har koll på läget. hästkött i Helsingborg

Findus försöker alltså nu med alla möjliga medel tvätta bort den stämpel som de fått som hästfarlig tillverkare av mat i Sverige. Massor av bussar har bokats och en enorm mängd av resor kommer att göras från flera städer i Sverige så det är inte enbart Helsingborg som ser en ökad turism på grund av denna skandal. Allt detta görs alltså för att Bjuvfabriken ska kunna presentera sin nya image och försöka dämpa oron hos företagets kunder. O du hoppar på en av dessa resor så kommer du att få uppleva bland annat att träffa Findus ”ärtexpert” och självklart även kaffe med bullar, vad nu det har med saken att göra.

Intresset för dessa resor i Helsingborg är enormt och samtliga resor är just nu fullbokade. Är du på tillfälligt besök i Helsingborg för dessa matresor så rekommenderar vi att du bor på Best Western Hotel Duxiana som är ett prisvärt hotell i centrala Helsingborg.

Själv är jag inte förvånad att dessa matskandaler dyker upp. Väljer man som konsument att köpa dessa billiga halvfabrikat och matjättarnas egen billiga märken tycker jag nog att man får skylla sig själv lite. Betalar man skit får man äta skit så enkelt är det. Det försvarar såklart inte matproducenternas felmärkningar men som konsument kan man alltid välja att betala lite mer så är du mer garanterad att få kvalitativ mat i magen.