Vi brukade se tillbaka på våra resor och reflektera över dem ungefär var hundrade dag, men jag har inte gjort det på ett tag. Jag bestämde mig för att återuppliva dessa reflektioner, genom att starta ett nytt segment där jag ska berätta vad jag har gjort den senaste tiden och hur min omvandling till en soloartist resenär går, plus vad som händer på min reseagenda.

Det känns som det har varit en evighet sedan jag skrev min senaste personliga uppdatering men det var inte ens tre månader sedan. Det är lustigt hur mycket som kan hända på så lite tid, hur mycket kan förändras. Det var ju inte länge sedan som jag hade väldigt enkla och bekymmerslösa resor som till exempel den här till Göteborg.

Men låt oss börja från början. Jag är fortfarande i New York, något jag hade inte planerat alls när jag gick ombord mitt flyg till JFK i maj.underbara new york Det tog mig bara ungefär två dagar att inse att jag skulle vilja stanna längre – även om min tid i New York började med en katastrof. Jag var tvungen att hitta en plats att bo inom 48 timmar eftersom min ursprungliga plan gick i tusen bitar. Om du någonsin jagat lägenhet i NYC, vet du att det ganska omöjligt. I slutet av en hel dag av min rumsökning, hade jag precis ett spår. Men att det, även om det verkade skumt att träffa någon utanför en Craigslist annons klockan 10.30 på natten, fungerade, och det var även på Upper West Side, samma stadsdel jag skulle bott i från början. Ser jag tillbaka på detta, var det en välsignelse. Jag fick chansen att leva med två vackra flickor för en månad som var mer än stödjande, alltid hade ett öppet öra och blev mer än bara rumskompisar. Det var nog bra att jag inte bodde själv på den tiden när jag gick igenom några stora sorger.