Billiga boenden på Koh Phi Phi

Koh Phi Phi är en av mina absoluta favoritresmål så jag tänkte tipsa om lite billiga boenden där. Phi Phi Island billigt boende är ett viktig sökord i den säsong när resenärer på en liten budget och studenter anländer till i Thailand för att söka en glimt av ”The Beach”, enorma landskap och en sval plats att stanna. Phi Phi Island är ett mecka för resenärer men de flesta människor behöver bara 3-5 dagars boende för att uppleva paradiset. För en massa bra information inför din resa till Tahiland kan jag rekommendera att du besöker destinationthailand.nu som har all information du kan tänkas behöva inför din resa till Thailand så lägg några minuter på att läsa igenom vad de har att säga innan du bkar en resa.Ko-phi-phi

De billiga hotelen på Phi Phi Island är centrerade i Phi Phi Don Village, där färjorna anländer från Phuket och Krabi. Denna lilla livliga bazaarliknande ministad är hem för de flesta av pensionaten, vandrarhemmen och sovsalarna, perfekt för billiga vistelser. Det finns ytterligare några billiga bungalows runt utkanten av Phi Phi Don som ger en bra variation.

Denna zon på Phi Phi Island för billigt boende är också platsen för en stor variation av kaféer, restauranger och strandbarer. När du väljer möjligheten att äta de lokala curryrätterna och mat runt färskvarumarknaden har du nog den perfekta upplevelsen.

Du kan få bra erbjudanden om du bara kommer till piren men allt för ofta får du det bästa priset på pensionat, vandrarhem och sovsalar om du bokar innan du anländer. Om du vill få billigt boende på plats se till att ta färjan på morgonen från Phuket eller Krabi då det blir betydligt svårare när resenärerna anländer på eftermiddagen. När du anländer får du vara beredd på att visas runt ett tag, medan du hittar den plats som fungerar för dig. Ofta är de billigaste boendena en sovsal med cirka 20 sängar.